Over Renée

Mijn naam is Renée Bantje, life coach en, net als ieder mens, leerling van het leven. Vanuit mijn persoonlijke levenservaringen weet ik heel goed hoe groot de impact van verlies en indringende gebeurtenissen kan zijn en voor welke uitdagingen je kan komen te staan om hierin overeind te blijven.

Vanuit deze persoonlijke ervaringen én vanuit mijn vakkennis weet ik echter ook dat het mogelijk is om met dit soort uitdagingen te leren omgaan. Dat het mogelijk is om verlies op een goede manier te verweven in je leven zodat je met stevigheid én mildheid je levensweg kunt vervolgen. Regie krijgen op je leven en weer tot vrijheid, (werk)plezier en genieten komen.

Makkelijk? Nee, zeker niet altijd. Het vraagt soms moed om datgene waar je eigenlijk liever niet naar kijkt, je schaduw, echt aan te gaan. De moeite waard? Absoluut!

Door even stil te staan en naar binnen te keren
kun je jezelf hervinden en kom je weer tot jezelf


Ik zorg voor een veilige setting en zal je uitnodigen om te onderzoeken, stappen te zetten en te groeien. Als coach maak ik onder andere gebruik van technieken uit Systemisch Werk, NLP, Transactionele Analyse, Karakterstructuren, Rationeel Emotieve Therapie en Geweldloze Communicatie en kan ik putten uit mijn basis in de klinische psychologie en mijn eigen levenservaring.Wil jij graag meer energie en vertrouwen ervaren en met bezieling en passie leven en werken? Je bent van harte welkom!