Over Renée

Mijn naam is Renée Bantje. Vanuit mijn persoonlijke levenservaringen weet ik heel goed hoe groot de impact van verlies en indringende gebeurtenissen kan zijn en voor welke uitdagingen je kan komen te staan om hierin overeind te blijven.

Vanuit deze persoonlijke ervaringen én vanuit mijn vakkennis weet ik echter ook dat het mogelijk is om met dit soort uitdagingen te leren omgaan. Dat het mogelijk is om gemis en zorgen echt achter je te laten en met stevigheid je levensweg te vervolgen. Regie krijgen op je leven en weer tot vrijheid, plezier en genieten komen.

Makkelijk? Nee, zeker niet altijd. Het vraagt soms moed om je zorg of verlies, datgene waar je eigenlijk liever niet naar kijkt, echt aan te gaan. De moeite waard? Absoluut!

Door even stil te staan en naar binnen te keren
kun je jezelf hervinden en kom je weer tot jezelf


Ik zorg voor een veilige setting en zal je tegelijkertijd uitdagen om stappen te zetten en te groeien. Als coach maak ik onder andere gebruik van technieken uit Systemisch Werk, NLP, Transactionele Analyse, Karakterstructuren, Rationeel Emotieve Therapie en Geweldloze Communicatie en kan ik putten uit mijn basis in de klinische psychologie.Wil jij graag meer energie en vertrouwen ervaren en met bezieling en passie leven en werken? Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.