Ervaringen

De begeleiding van Renée is liefdevol en zorgvuldig. Prettig vind ik, dat het niet blijft bij gebabbel. Renée zet het systemisch veld in om van mijn hoofd naar mijn hart te gaan. Door haar aanwezigheid kan ik het veld in zijn totaliteit ervaren. Na een afspraak bij Renée voel ik mijn levensenergie weer stromen.  

Inzicht krijgen in de herhalingen van je leven, dat is wat ik heb ervaren tijdens onze sessies. Je vrijheid terug krijgen door anders tegen de omstandigheden en het verleden aankijken. Super! Dank je wel!

Dank jou voor alles afgelopen jaar, de nieuwe inzichten en het lopen van de nieuwe paadjes, het is aan het bezinken en voelt goed!

In het begin was ik erg sceptisch. Zoveel verdriet en boosheid, hoe kan een coach dat voor mij oplossen. Het heeft mij hoe dan ook erg geholpen. Renée heeft mij in laten zien waar mijn pijnpunten zitten. Niet altijd even fijn, heb nog een lange weg te gaan. Het is een prettig gevoel om te weten dat ik bij haar terecht kan.

Vergeven. Wat ik heb gevoeld is dat je dit ten diepste kunt, daarom kon je ook zo’n mooie training geven. Ik heb voor het eerst van mijn leven een geheim gedeeld waarvan ik had besloten dat ik dat NOOIT zou doen. Die opening, die bedding, die heb jij in die zaal gecreëerd. En dat heeft weer een effect op hoe mijn riviertje nu stroomt.

Renée heeft een fijne en subtiele manier van helpen die ik iedereen kan aanraden.